Etusivu
Kotimainen HalpaHalli on perheyhtiö, joka on toiminut vähittäiskaupan alalla yli 50 vuotta. Yrityksen alkuajoista lähtien on toiminta-ajatuksemme ollut sama, ja uskomme siihen edelleen: HalpaHallin tehtävänä on palvella asiakkaitaan iloisen ja palvelualttiin henkilökunnan voimin laadukkailla, jokapäiväiseen elämiseen tarvittavilla tuotteilla, jotka ovat hinnaltaan edullisia verrattuna kilpailijoihin.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Myymäläpäällikkö Raahe
Tehtävä
Myymäläpäällikkö Raahe
Sijainnit
Raahe
Haku alkaa
7.10.2021
Haku päättyy
24.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Työ alkaa
1.12.2021
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Haemme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Raahen myymälän päivittäisestä toiminnasta nykyisen myymäläpäällikön siirtyessä yrityksessä toisiin tehtäviin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme
- kokemusta vähittäiskaupan tehtävistä
- kaupallista asennetta
- kokemusta ja näkemystä esimiestehtävistä
- vahvaa halua tehdä tuloksellista työtä
- hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme
- monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän
- kattavan perehdytyksen

Tiedustelut: Arkisin klo 13:00 – 15:00 Kokkolan Halpa-Halli Oy, Anna-Leena Ronkainen, puh 020-718 2137, anna-leena.ronkainen@halpahalli.fi

Täytä hakemuksesi 24.10. mennessä osoitteessa https://rekry.halpahalli.fi liittäen CV mukaan.


Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

Kokkolan Halpa-Halli Oy on perheomisteinen vähittäiskauppaketju, jossa on 35 myymälää ja verkkokauppa. Palveluksessamme on noin 1300 työntekijää. Palvelemme koko perheen ostospaikkana tarjoten laajan käyttö- ja päivittäistavaravalikoiman arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Edullisista valikoimistamme löydät mm. pukeutumisen, kodin ja vapaa-ajan tuoteryhmät sekä kattavan elintarvikevalikoiman. Raahen myymälä palvelee asiakkaitaan myös ravintolapalveluilla.
Aikaa jäljellä